Közbeszerzési Adatbázis - publikus kereső
  Üdvözöljük !
 
Üdvözlő képernyő
Üdvözöljük!

Ön jelenleg a Közbeszerzési Adatbázis (KBA) nyilvános keresőoldalán tartózkodik. A KBA a közbeszerzési eljárások központi nyilvántartása. Ennek részeként közbeszerzési eljáráshoz és ajánlatkérő szervezethez kapcsolódóan tárolja a közbeszerzésekkel kapcsolatos adatokat és dokumentumokat.

Az oldal az alábbi szolgáltatásokat biztosítja:

- keresés a dokumentumok tartalmában (csak regisztrált felhasználóknak elérhető)
- keresés a közbeszerzési eljárásokban
- keresés a hirdetményekben
- keresés a dokumentumokban
- regisztráció / bejelentkezés regisztrált felhasználóként

Az alábbi publikus dokumentumok minden esetben bekerülnek a KBA-ba:

- a Közbeszerzési Értesítőben megjelenő hirdetmények
- a Közbeszerzési Hatóság részére megküldött éves statisztikai összegezések
- jogorvoslattal kapcsolatos publikus anyagok (azzal, hogy ezek a dokumentumok csak ún. EJOG modul indulását követően kerülnek be a KBA-ba).

Az alábbi dokumentumok az ajánlatkérő döntésétől függően érhetők el a KBA-ban:

- közbeszerzési szerződések
- előzetes vitarendezéssel kapcsolatos dokumentumok
- közbeszerzési tervek

A dokumentumok tartalmában történő keresés során a KBA-ban nyilvántartott különböző dokumentumok típusa közül egynek a kiválasztásával és szabadszöveges keresési feltételnek a megadásával van mód keresések indítására. A kereső csak olyan elemek között keres, ahol:

- van fájl csatolmány, vagy
- a dokumentum a Közbeszerzési Értesítőben is megjelent.

A közbeszerzési eljárásokban történő keresés során a KBA-ban nyilvántartott eljárások közötti keresésre van lehetőség. A KBA 2010.01.01-től tartalmaz ún. migrált eljárásokat. Ezen eljárások esetében csak az eljárás adatlapja érhető el, illetve ha az Adatbázis működését követően közzétételre kerül adott migrált eljáráshoz valamilyen dokumentum (pl. hirdetmény), akkor már ez is látható. (Így pl. az eljárást megindító felhívás, vagy egyéb, az eljárás során - de még a KBA működése előtt közzétett - hirdetmény nem elérhető az adatlapon.)

A hirdetményekben történő keresés menüpontjára kattintva az oldal az on-line Közbeszerzési Értesítő keresőoldalára navigál.

A dokumentumokban történő keresés a KBA-ban nyilvántartott (a KBA működését követően beküldött) dokumentumok közötti keresést teszi lehetővé.

Az oldal lehetőséget biztosít regisztrációra, mely ingyenes. A regisztrációhoz felhasználónév, jelszó és e-mailcím megadása szükséges. A regisztrált felhasználók számára elérhető a dokumentumok tartalmában történő keresés, valamint az egyes keresőfelületeken több keresőmező áll rendelkezésre. (Emellett az egyes keresési feltételek közötti logikai - és/vagy - kapcsolatok is módosíthatók.)